Medlemsskap!
Alla är välkomna som medlemmar även om du hyr i 2:a hand eller om du inte har båt eller båtplats!
•Betala in 150 kr för medlemskap,:
•Betala in 175 kr för medlemsvimpel (Lämnas i din båt efter att du betalat in.)
Plusgiro: 62 32 01 – 1
Betalningsmottagare: Fiskebäcks båtförening.
Viktigt att du skriver ditt:
Namn och adress samt båtplatsnummer (eller ange om du saknar båtplats) telefonnummer och din e-postadress. (förekommer att vi inte vet vem som betalat in medlemsavgiften!)

Betala på vår hemsida:
Du kan betala med kort via vår hemsida för medlemskap och/eller vimpel. Gå till Butik.
 
Med ditt medlemskap får du:

Roderbladet:
Du får tidningen Roderbladet, som kommer ut med 4 nummer per år. Tidningen behandlar information från hamnarna samt seglingsbeskrivningar, semestermål, tekniska tips och annat av värde för båtfarare.

Vimpel:
Den vackra vimpeln som du ser överst på sidan, kan du ha vajande på din båt. Den kostar 175:- och köps i vår e-butik eller genom att sätta in pengarna på vårt konto och tydligt skriva namn och adress samt att det gäller en vimpel. Vimpeln kan hämtas i klubbstugan, lämnas i din båt eller skickas med post. Alge alternativ när du betalar. Anger du inget kommer det att lämnas i din båt (om du skrivit båtplatsnummer.... )
 
Coboats
Samverkansprogram för din telefon och dator. Du får reda på vad som händer i hamnen och som medlem kan du kontakta din båtgranne, hela bryggan eller alla i hamnen. Läs mer här
 

Rabatter:
Du erbjuds rabatterade pris hos diverse olika företag mot uppvisande av ditt medlemskort.
Företag som ger rabatter hittar ni under RABATTER i menyn här ovan.


Kontakter med GREFAB:
FBF är ett kontaktorgan gentemot vår hyresvärd GREFAB. Vi har regelbundna kontakter såväl med GREFAB's ledning som med hamnvakterna. Som representanter för många båtägare har vi större tyngd än vad en enskild båtägare skulle ha haft.


Vakttjänsten:
Föreningen organiserar den nödvändiga vakttjänsten, som är ett gott skydd för våra båtar, bilar och annat i hamnen. Som medlem stöder Du och kan påverka. Vakttjänsten omfattar årligen ca 170 nätter och Du tas ut till vakt EN (1) av dessa nätter.